Qyraiman Spa
Seksyen 7, Shah Alam

Promosi Bakal Pengantin 2014!


Atas sambutan yang menggalakkan dari anda. Pihak kami dengan ini meneruskan lagi promosi bagi bakal pengantin baru. Tempah segera. Pakej yang terbaik bagi bakal raja sehari.

Jadual dibawah adalah antara rawatan yg kami sediakan untuk bakal pengantin. Harga asal pakej ini ialah RM420 tetapi kami memberi diskaun khas untuk bakal pengantin iaitu hanya RM299 sahaja!

*Promosi ini sah sehingga diberitahu.

Sila like atau follows Facebook Fan Page kami untuk maklumat terbaru
Untuk Like Facebook Page kami --> Klik disini untuk Like Facebook Kami
*********************************************************


Kelebihan rawatan ini:

  • Memecahkan lemak yang berlebihan dan melansingkan badan
  • Menghaluskan kulit
  • Mencerahkan dan mengharumkan badan
  • Membetulkan perjalanan darah
  • Menghilangkan rasa lesu dan lenguh-lenguh badan
  • Merawat dan mengelakkan keguguran rambut
  • Menyegar dan mencerahkan badan
  • Menyuburkan vagina dan menghilangkan keputihan
  • Menstabilkan period dan menghilangkan senggugut

Rawatan yang terdapat dalam pakej ini :

PAKEJ SRI RATU™ ( Untuk Bakal Pengantin )
BIL
JENIS RAWATAN
Masa
HARGA (RM)
1
Cream Bath
30 minit
RM 45.00
2
Facial Nu’della
1 jam 30 minit
RM 65.00
3
Bertangas
30 minit
RM 45.00
4
Lulur Batuan Nu’della
60 minit
RM 65.00
5
Body Mask
30 minit
RM 45.00
6
Mandi Bunga & Susu
20 minit
RM 65.00
7
Medicure
45 minit
RM 45.00
8
Urut Relexs
30 minit
RM 35.00
    
JUMLAH

RM 420.00 RM 299
Qyraiman Spa Shah Alam Qyraiman Spa Shah Alam Author

10 comments :

  1. pakej ni khas untuk bakal pengantin shj ke?

    ReplyDelete
  2. Pakej ni memang sesuai untuk bakal pengantin..tapi kalau bukan bakal pengantin pun boleh buat jugak..tiada masalah =)

    ReplyDelete
  3. Semua rawatan dlm masa sehari ke

    ReplyDelete
  4. Rawatan boleh dibuat dalam masa satu hari atau hari lain bergantung kepada pelanggan.
    Jika ingin buat dalam masa satu hari perlu datang awal iaitu pada jam 11 pagi kerana rawatn mengambil masa lebih kurang 6 jam.

    Untuk pelanggan yg mempunyai kekangan masa, boleh beberapa rawatan dahulu dan boleh sambung rawatan lain pada waktu yg anda tetapkan.

    ReplyDelete
  5. boleh x klu bertangas tu ganti dengan sauna?

    ReplyDelete
  6. Anon, boleh tukar tangas dengan sauna.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum sis.. Mcm mana nak booking ek

    ReplyDelete
  8. Waalaikumsalam,

    Untuk tempahan hubungi kami :
    Office : 03-55101082 (Pn Saripah)
    HP : 017-2427568

    Tempahan secara online klik link dibawah:
    http://bit.ly/1pGIyMx

    ReplyDelete
  9. APA beza tangas dgn sauna

    ReplyDelete
  10. Tangas untuk menyuburkan vagina dan menghilangkan keputihan manakala sauna untuk membuang lemak2 di badan

    ReplyDelete

About us

Follow by Email

Search This Blog

Loading...

Artikel Pilihan

GET IN TOUCH

adv1

Instagram

SUBSCRIBE


Instagram

slider

Artikel Terbaru

Popular Posts